NAKON PRIČA DA ĆE GLAZER NAPUSTITI MARAKANU USLED PONUDA: Oglasio se golman Crvene zvezde!
Omri Glazer, Foto: Starsport©

bio je jasan

NAKON PRIČA DA ĆE GLAZER NAPUSTITI MARAKANU USLED PONUDA: Oglasio se golman Crvene zvezde!

Evo šta je imao da kaže

Objavljeno:

Crvena zvezda u četvrtak od 19 časova dočekuje TSC na stadionu ''Rajko Mitić'' u okviru trećeg kola plej-ofa Superlige Srbije.

Golman crveno-belih, Omri Glazer se oglasio povodom tog duela.

- Svaka naredna utakmica je najbitnija, pogotovo zbog činjenice da smo veoma blizu da i matematički obezbedimo titulu. Pred nama je težak meč, TSC je sjajna ekipa, bore se za drugo mesto, te neće biti ni malo lako protiv njih. Motivisani smo, želimo da trijumfujemo i približimo se zacrtanom cilju - istakao je Omri Glazer.

Omri Glazer
Omri Glazer foto: Starsport©

Iskoristio je priliku čuvar mreže Zvezde da ukaže na važnost predstojećeg duela. - Svesni smo da je period praznika, kao i da je termin utakmice nezgodan, ali i pored toga bismo voleli da vidimo dobro popunjene tribine Marakane. Podrška će biti od velikog značaja. Može da se desi da već u četvrtak budemo prvaci, a u tom slučaju imamo veliku želju da do pobede dođemo pred velikim brojem zvezdaša. Želim i ovim putem da ih pozovem na utakmicu, nadam se da će uspeti da uklope sve obaveze i da dođu na stadion. Cenimo njihovu požrtvovanost, bili su fenomenalni u Novom Sadu, a sada ih čekamo kod kuće - zaključio je Omri Glazer.

Bonus video:

01:17

Okupljeni igraju fudbal ispred ministarstva

(Espreso/Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.